Skolepraktikant

Hos Dyrlægehuset Videbæk kan vi tilbyde skolepraktikanter, at komme i praktik som veterinærsygeplejesker og derigennem også få en fornemmelse af, hvordan en dyrlæges arbejdsdag på en smådyrsklinik foregår. Som praktikant hos os, vil du få et godt indblik i, hvad branchen byder på af faglige og personlige udfordringer. Hvis du er i tvivl, om du vil være dyrlæge, veterinærsygeplejerske eller noget helt andet, er vi selvfølgelig klar til at rådgive, så vi kan hjælpe dig i den rigtige retning. Vi forventer, at du er imødekommende, har lyst til at lære og ikke er bleg for at tage fat.

Arbejdsopgaverne som veterinærsygeplejerske er meget alsidige. Vi laver alt forefaldende arbejde på smådyrsklinikken lige fra klargøring og overvågning af narkosepatienter til rengøring. Vi bestræber os på, at du som praktikant får et bredt indblik i arbejdsdagen som veterinærsygeplejerske og du vil sideløbende kunne få et indblik i smådyrsdyrlægens arbejdsgang.

Dine opgaver som praktikant kan blandt andet indebære rengøring, opfyldning af foder i venteværelset, luftning af hunde, pasning og pleje af indlagte patienter. Du er selvfølgelig så vidt muligt med til operationer og behandling af indlagte patienter og vi vil forsøge at lære dig så meget som muligt i den tid du er hos os. Da vi for det meste har ret travlt betyder det i praksis, at jo mere du hjælper os med de daglige opgaver, jo mere af vores tid bliver frigivet til at vise dig de mere faglige og spændende opgaver på klinikken.

Når du er i praktik hos os er det altid svært at planlægge dagene til punkt og prikke. Men din arbejdsplan ser som regel ca. sådan ud:

Mandag     9.00-12.00

Tirsdag      8.00-14.00

Onsdag      8.00-14.00

Torsdag      8.00-14.00

Fredag       8.00-12.00

Arbejdstiden kan variere og noget af det spændende ved dette fag er, at vi aldrig helt ved, hvad dagen bringer.
Du skal medbringe praktisk tøj og sko til brug på klinikken. Du skal medbringe overtøj, så du kan hjælpe med at lufte patienterne og du skal medbringe en madpakke.

Desuden vil vi oplyse om, at der er fuld tavshedspligt. Det vil sige at alle de informationer, såvel om patienter, klienter og Dyrlægehuset Videbæk, som du oplyses om under praktikken ikke må deles videre.

Hvis du stadig er interesseret i at komme i praktik hos Dyrlægehuset Videbæk er du velkommen til at kigge forbi klinikken eller sende en mail med en kort beskrivelse af, hvem du er og hvorfor du gerne vil i praktik hos os. Vi får rigtig mange praktikansøgninger og har kun mulighed for én praktikant ad gangen. Så skriv til os i god tid. Vi ser frem til at møde dig!

Kontakt os

Ring på tlf. 97 17 50 40

Mail på info@dhvb.dk

Du er velkommen til at bestille tid

via TIDSBESTILLING eller kontakte

os via formularen nedenunder.

 

Kontaktoplysninger

  • Dyrlægehuset Videbæk
  • Ørnevej 1
    6920 Videbæk

  • Telefon: +45 97 17 50 40
  • Email: info@dhvb.dk
 

Følg Dyrlægehuset Videbæk på Facebook

  

Tilmeld Nyhedsbrev