Det sidste farvel

Den svære beslutning

Det er altid en svær beslutning, når familiens kæledyr skal have fred. Det bør altid tages i betragtning, hvad der tjener dyret bedst. Der er flere overvejelser, der skal tages stilling til. Men vi er klar til at tale med dig i beslutningsprocessen og hjælpe dit kæledyr godt herfra.

Vi samarbejder med Ada’s Kæledyrskrematorium, som har mange års erfaring i, hvordan man bedst tager afsked med sit kæledyr. Vi kan derfor tilbyde forskellige løsninger, som med fordel kan besluttes inden det sidste farvel, hvis dette er muligt.

Der skal altid bestilles tid til aflivning. Vi gør opmærksom på, at besøg i hjemmet medfører et tillæg. Ønskes dyret kremeret efter aflivning i hjemmet, står I som udgangspunkt selv for transport til klinikken. Hvis dette ikke er muligt, så finder vi i fællesskab en løsning. Vi hjælper gerne med at løfte hunden ud af bilen ved ankomst på klinikken.

Forløbet
Der er mulighed for at være med under hele aflivningen. Hvordan forløbet skal være aftaler vi med jer, inden kæledyret bedøves. Nogle gange kan det være bedst at der siges farvel til kæledyret imens dette er vågent, nogle gange når bedøvelsen har sat ind. Men mange vælger at følge deres kæledyr helt til det sidste.

Der er altid god tid og ro til en aflivning. Når det er aftalt hvordan forløbet med aflivningen skal være, giver dyrlægen dit kæledyr en injektion med bedøvende medicin. Dit kæledyr falder stille og roligt i søvn. Hos dyrlægehuset Videbæk giver vi altid en blanding af smertestillende og bedøvende medicin. På denne måde sikrer vi at dit kæledyr, får en så behagelig stund, indtil det sover helt.
Når dyrlægen konstaterer at dit kæledyr er fuldt bedøvet, gives den sidste injektion. Når hjertet stopper med at slå, kan der en gang imellem komme et par sidste dybe åndedrag.
Dyrlægen gør altid meget ud af at konstatere at hjertet ikke slår mere, inden det fastslå es at kæledyret er helt væk.

Vi gør altid vores bedste for at gøre den sidste afsked til en så god og rolig oplevelse som muligt.

Kontakt os

Ring på tlf. 97 17 50 40

Mail på info@dhvb.dk

Du er velkommen til at bestille tid

via TIDSBESTILLING eller kontakte

os via formularen nedenunder.

 

Kontaktoplysninger

  • Dyrlægehuset Videbæk
  • Ørnevej 1
    6920 Videbæk

  • Telefon: +45 97 17 50 40
  • Email: info@dhvb.dk
 

Følg Dyrlægehuset Videbæk på Facebook

  

Tilmeld Nyhedsbrev