Nytårsangst

Hvis din hund lider af nytårsangst, kan den behandles med angstdæmpende medicin. Det er vigtigt at pointere at nytårsmedicin ikke er et vidundermiddel. Meget angste hunde vil stadig kunne udvise angstadfærd trods medicinering.

Kontakt os i god tid inden nytåret, så hjælper vi dig og din hund, så finder vi en løsning, der passer til din hund.

Desuden anbefaler vi, at du allerede i starten af december giver din hund det unikke kosttilskud Kalm.

Kalm indeholder forskellige aminosyrer, peptider og vitaminer, der omdannes til naturlige signalstoffer i hjernen. Disse signalstoffer har en gavnlig effekt på dyrs adfærd og virker beroligende og afslappende.

Ved at give Kalm får dyret en naturlig indre ro og overskud til at modstå de ydre påvirkninger. Det kan anvendes i alle situationer, hvor dyret oplever nervøsitet, stress, utryghed og angst og er derfor oplagt at bruge i forbindelse med nytårsangst.

Kalm tildeles én gang dagligt i hele december måned og gives 1-2 timer før mørkets frembrud. Selve nytårsaften tildeles Kalm ved middagstid, om eftermiddagen, til aften og evt. igen inden midnat, hvis dyret er meget uroligt.

Vi håber du og din hund kommer så godt ind i det nye år som muligt. Du kan læse meget mere om, hvordan du gør nytårsaften så god som muligt, for din hund her.

Kontakt os

Ring på tlf. 97 17 50 40

Mail på info@dhvb.dk

Du er velkommen til at bestille tid

via TIDSBESTILLING eller kontakte

os via formularen nedenunder.

 

Kontaktoplysninger

  • Dyrlægehuset Videbæk
  • Ørnevej 1
    6920 Videbæk

  • Telefon: +45 97 17 50 40
  • Email: info@dhvb.dk
 

Følg Dyrlægehuset Videbæk på Facebook

  

Tilmeld Nyhedsbrev