Hund

At være hund indebærer besøg hos dyrlægen. Mange hunde er heldigvis glade for at besøge os, men de fleste er mere eller mindre bekymrede.

Det er helt naturligt at hunden reagerer på lugte, lyde og måske også en bekymret ejer ved besøg hos os, i forbindelse med sygdom.

Vi forsøger altid, at gøre oplevelsen så behagelig som muligt. Som ejer kan du hjælpe din hund til at gøre besøget så afslappet som muligt, ved selv at udvise en rolig adfærd. Hvis du er meget bekymret for hvordan din hund reagerer ved at blive undersøgt, vaccineret eller få taget en blodprøve, kan hunden mærke det.

Lad os vide hvordan du har det med, at din hund skal til dyrlæge og i nogle tilfælde stikkes, så hjælper vi hunden bedst muligt.

Du er altid velkommen til at besøge Dyrlægehuset Videbæk, især med hvalpen. Besøget behøver ikke have andet formål end træning, og en positiv oplevelse. Dette er selvfølgelig bedst på tider hvor der er roligt i venteværelset, og andre urolige dyr bør undgås. Vi har altid en godbid klar, men meget nervøse hunde skal måske trænes med yndlingsgodbidderne, så fyld lommerne med godter og kig forbi.

Kontakt os

Ring på tlf. 97 17 50 40

Mail på info@dhvb.dk

Du er velkommen til at bestille tid

via TIDSBESTILLING eller kontakte

os via formularen nedenunder.

 

Kontaktoplysninger

  • Dyrlægehuset Videbæk
  • Ørnevej 1
    6920 Videbæk

  • Telefon: +45 97 17 50 40
  • Email: info@dhvb.dk
 

Følg Dyrlægehuset Videbæk på Facebook

  

Tilmeld Nyhedsbrev