Sygeforsikring

I Sverige er over 90 % af alle kæledyr forsikrede. I Danmark er dette tal langt mindre. Vi har ellers en god forsikringskultur her i landet, og mange mennesker finder tryghed i at have en forsikring der dækker, hvis skaden skulle ske. Dette være sig gældende på huset, bilen, båden, cyklen eller andre ting i vores liv.

Alle med hund har den lovpligtige hundeansvarsforsikring. Men langt de færreste ved, at man i tilslutning dertil, kan tegne en sygeforsikring på sin hund og kat. Denne forsikring dækker, hvis hunden eller katten bliver syg og kræver dyrlægebehandling.

Vi erkender, at en tur til dyrlægen hurtigt kan blive en bekostelig affære. Ofte tror dyreejere at det er dyrlægens honorar der ”fylder” det meste af regningen. Men i langt de fleste tilfælde er det ikke tilfældet.

Blodprøver, urinprøver og diverse andre tests, koster rigtig mange penge at få analyseret på et eksternt laboratorium. Vi sender en del af vores prøver til Tyskland, og priserne for dette kan være ret heftige.

Men vi står ofte i den situation at dyret er sygt, og der skal stilles en diagnose. Vi opstiller altid en liste med de mest sandsynlige diagnoser, og skal så ved hjælp af diverse tests, prøve at få be-, eller afkræftet de sandsynlige diagnoser. Og det koster!

At skulle tage stilling til om man ønsker sit dyr grundigt undersøgt, og behandlet, og ultimativt at tage stilling til om kæledyret skal leve eller dø, er ikke en nem beslutning for en kæledyrsejer. Denne stillingstagen kan man slippe for, ved at få dyret sygeforsikret. De fleste forsikringsselskaber tilbyder forsikringen, og der findes også deciderede dyreforsikringsselskaber på markedet.

Som med alle andre forsikringer, er det vigtigt at ”læse det med småt” i forsikringsbetingelserne. Men i langt de fleste tilfælde, vil det altid kunne svare sig at få dit kæledyr forsikret.

På denne måde kan vi altid tilbyde den bedste undersøgelse og behandling til dit kæledyr, selv hvis økonomien er stram.

Kontakt os

Ring på tlf. 97 17 50 40

Mail på info@dhvb.dk

Du er velkommen til at bestille tid

via TIDSBESTILLING eller kontakte

os via formularen nedenunder.

 

Kontaktoplysninger

  • Dyrlægehuset Videbæk
  • Ørnevej 1
    6920 Videbæk

  • Telefon: +45 97 17 50 40
  • Email: info@dhvb.dk
 

Følg Dyrlægehuset Videbæk på Facebook

  

Tilmeld Nyhedsbrev