Foder

I butikken hos Dyrlægehuset Videbæk forhandler vi SPECIFIC og Hill's foder, til hund og kat. Nederst på denne side kan du læse mere om rabatter, tilbud og samlehæfter.

Via vores webshop Vetboxen.dk, kan du købe alt, hvad du behøver til dit kæledyr.

 

Besøg vores webshop her. Webshop

Der findes rigtig mange forskellige typer af foder på markedet, og hvilket foder du skal vælge afhænger helt af, hvilken hund eller kat du har. Vi ved godt, at valget af foder afhænger af mange faktorer. Hvad du bruger den til, hvad din omgangskreds fodrer deres dyr med, hvad du "plejer" at fodre med, og sidst men ikke mindst, økonomi.

Vi påstår ikke, at det foder vi anbefaler, er det rigtige foder for alle hunde eller katte. Vi kan se, at rigtig mange kæledyr fungerer rigtig godt på foder af forskellig type og kvalitet.

Grunden til, at vi på klinikken har valgt at forhandle foder fra SPECIFIC og Hill's er, at vi kender produkterne. Vi ved præsis, hvad foderet kan og til hvilke hunde og katte det fungerer godt. Det er vores overbevisning at SPECIFIC og Hills Vet Essentials er gode produkter til at FOREBYGGE sygdomme.

Vi sælger SPECIFIC livsstadiediæter og Hills Vet Essentials til alle raske dyr, med fokus på den enkelte patient.

Vi sælger SPECIFIC specialdiæter og Hills Prescription Diet til hunde med specielle sygdomme og behov.

 

RABAT OG TILBUD på klinikken

Vi er altid meget opmærskomme på at give kunden de bedste loyalitetsrabatter. Hvis du har et dyr, der er medlem af SUNDHEDSKLUBBEN, får du altid 10% rabat på køb af foder på klinikken uanset andre rabatter.

SPECIFIC Storkunde rabat: Køb 5 foderposer og få den 6. GRATIS.

Købet skal bestå af et samlet køb på én gang på 5 poser foder. Ved assorteret køb er det den billigste af de 6 poser, der er gratis.

SPECIFIC Samlehæfte rabat: Køb 9 poser/æsker og få den 10. gratis.

Hver gang du køber et produkt fra SPECIFIC, modtager du på klinikken et klistermærke til at indsætte i dit samlehæfte, som vi gerne opbevarer for dig. Når du har købt 9 enheder får du den 10. gratis.

Hill's Storkunde rabat: Køb 5 foderposer og få den 6. GRATIS.

Købet skal bestå af et samlet køb på én gang på 5 poser foder. Ved assorteret køb er det den billigste af de 6 poser, der er gratis.

Hill's Samlehæfte rabat: Køb 10 poser og få den 11. gratis.

Hver gang du køber et produkt fra Hill's, modtager du på klinikken et stempel i dit samlehæfte, som vi gerne opbevarer for dig. Når du har købt 10 enheder får du den 11. gratis.

Endvidere tilbyder producenten ofte ekstra rabatkuponer og tilbud på foderet, hvilket vi ALTID lader kunden komme tilgode.

Husk vi har SMAGSGARANTI på alt foder vi sælger, hvilket betyder, at hvis dit kæledyr ikke vil spise foderet, så kan du komme med posen igen og få alle pengene retur.

                   

 

 

Kontakt os

Ring på tlf. 97 17 50 40

Mail på info@dhvb.dk

Du er velkommen til at bestille tid

via TIDSBESTILLING eller kontakte

os via formularen nedenunder.

 

Kontaktoplysninger

  • Dyrlægehuset Videbæk
  • Ørnevej 1
    6920 Videbæk

  • Telefon: +45 97 17 50 40
  • Email: info@dhvb.dk
 

Følg Dyrlægehuset Videbæk på Facebook

  

Tilmeld Nyhedsbrev